1 ستاره2 ستاره ها3 ستاره ها4 ستاره ها5 ستاره ها (15 امتیازبندی, 3 رای)
Loading...

۳۰ اصطلاحی که هنگام استخدام یک مشاور سئو باید بدانید !

تصور کنید که جلسه ای با مشاور سئو جدید خود ترتیب داده اید و همه چیز دارد خوب پیش می رود، اما یک دفعه او می گوید: “ما باید یک طرح ریدایرکت ۳۰۱ (۳۰۱ redirect) خوب اجرا کنیم تا رتبه بندی ارگانیک و ترافیک را از دست ندهیم”. بعد هم چیزهایی در مورد تگ های عنوان می گوید، که هر چند قبلا در موردش شنیده اید اما دقیقا نمی دانید چه هستند و یا چه کاری انجام می دهند، یا اینکه چرا به توصیه مشاورتان به روز رسانی آنها مهم است. او سپس شروع می کند به صحبت کردن در مورد اصطلاحات دیگر مانند “indexing”، “link equity” و “canonicalization”، و شما با شنیدن هر کلمه ای احساس می کنید دچار سرگیجه شده اید. این به این معنی نیست که شما دانش لازم را ندارید – قطعا شما خیلی از چیزهایی که مشاورتان می گوید را درک می کنید، اما فقط نمی دانید که آن کلمات در این زمینه به چه معنی هستند. البته که می توانید معنی این کلمات و اصطلاحات را از خود او بپرسید، اما مسلما نمی خواهید مدام وسط حرفش بپرید و یا حتی کودن به نظر برسید. بنابراین به علامت موافقت سرتان را تکان می دهید و امیدوارید که زمانی که مشاورتان گزارشات خودش را برایتان فرستاد معنی آنها را درک کنید، حداقل تا اندازه ای که بتوانید همه مزایای آن را به تیم مدیریت خود توضیح دهید.
اگر در چنین موقعیتی بوده اید، بدانید که کاملا طبیعی است. کارشناسان مجبورند هنگام بحث در مورد خدمات بازاریابی دیجیتال، مانند سئو، مدیریت PPC، بازاریابی محتوا، و بهینه سازی نرخ conversion و غیره، به منظور برقراری ارتباط موثر، از اصطلاحات فنی و کلمات اختصاری استفاده کنند. گاهی اوقات آنها فراموش می کنند که همه افراد با این اصطلاحات آشنایی ندارند. در اینجا فهرستی از ۳۰ اصطلاحی که معمولا در دنیای سئو استفاده می شوند را آورده ایم. با یاد گرفتن این اصطلاحات، گفتگو با مشاورتان خیلی ساده تر خواهد شد.
۱- redirect 301: هنگامی که از یک سایت یا صفحه به سایت یا صفحه دیگر جا به جا می شوید، ۳۰۱ redirect، ترافیک و قابلیت دیده شدن را علی رغم یک URL جدید، همچنان حفظ می کند. درخواست های جستجو که قبلا کاربران را به سایت قدیمی شما هدایت می کردند، حالا آنها را به آدرس جدید هدایت می کنند.
۲- Analytics (تجزیه و تحلیل): ابزارهای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت ، مانند Google Analytics، برای پیگیری اطلاعات مختلف در مورد کاربران یک وب سایت استفاده می شود، اطلاعاتی مثل تعداد بازدید کنندگان، اینکه این بازدید کنندگان از کجا به سایت شما هدایت شده اند، و اینکه وقتی در سایت شما هستند چه کارهایی می کنند.

مقاله مرتبط : تصمیمات استراتژیک سئو که باید قبل از طراحی و ساخت وب سایت بگیرید

۳-Anchor Text:  انکر تکست  ،Jordan Kasteler مدیر ارشد سئو در Red Door Interactive می گوید: “این اصطلاح مفهوم ساده ای دارد، اما توضیح دادنش سخت است. من فکر می کنم خیلی از مشتری ها روی خود اصطلاح گیر می کنند و توضیح آن را فراموش می کنند”. به طور خلاصه می توان گفت که انکر تکست، متن قابل کلیک در یک لینک است. این متن، با یک متن و یا محل دیگری بر روی وب، لینک است و موتورهای جستجو از متن استفاده می کنند تا ارتباط و موضوع متنی که به آن لینک شده است را تعیین کند.
۴- Indexing: رتبه بندی و شاخص گذاری به فرآیندهایی اشاره دارد که موتورهای جستجو با به کار بردن آنها وب سایت شما را کراول (crawl) و محتوای آن را بررسی می کند، یک کپی از صفحات را در پایگاه داده خود ذخیره و در خدمت رسانی به کاربران از آن استفاده می کند. موتور جستجو پس از بررسی محتوا و اطلاعات سایت شما، صفحه شما را جمع آوری، تجزیه و ذخیره می کند. تا زمانی که یک صفحه وب ایندکس نشده باشد، گوگل دقیقا نمی داند که چنین صفحه ای وجود دارد.
۵- Canonicalization:  داشتن چندین URL برای یک صفحه از محتوای وب، اغلب در موتورهای جستجو ناهماهنگی و اختلاف به وجود می آورد، چون موتور جستجو مطمئن نیست کدام URL را نشان دهد. به نقل از مت کات، رئیس تیم Google’s Webspam فرایند انتخاب بهترین URL از بین چندین گزینه است، و معمولا هم به صفحات اصلی ارجاع داده می شود”.
۶- CMS: سیستم مدیریت محتوا (CMS) ابزارها و برنامه هایی را فراهم می کند که برای ایجاد، ویرایش و انتشار متن مبتنی بر وب و دیگر گزینه های چند رسانه ای لازم هستند. از سیستم های مدیریتی محبوب می توان WordPress، Drupal و Joomla را نام برد.
۷- Link Equity:  به اعتبار لینک های خارجی و داخلی که بین وب سایت شما و محل های دیگر در وب ارتباط ایجاد می کنند، و همچنین گسترش دادن موثر آن در کل سایت اشاره دارد. برخی از عواملی که ارزش این لینک ها را تعیین می کنند عبارتند از : اعتبار صفحه، اعتبار دامنه و رتبه صفحه.
۸- Link Juice:  لینک جویس Greg Boser کسی بود که این عبارت را اختراع کرد؛ این اصطلاح به قدرت و اعتباری که سایت شما از طریق لینک های خارجی و یا داخلی به دست آورده اشاره دارد. به خاطر داشته باشید که این قدرت کیفیت را نسبت به کمیت ارجح می داند.
۹-Link Rot: وقتی صفحات لینک شده، برداشته یا از نو سازمان دهی می شوند، لینک های مربوط به آنها ممکن است به صفحات “Error 404” یا “Not Found” منتهی شود. Link Rot که به “لینک مرده” نیز شناخته شده است موضع سایت شما را پایین می کشد، چون Link Equity آن کاهش یافته است.
۱۰ – Citation:  (نحوه ارجاع): قابلیت دیده شدن سایت شما، علاوه بر لینک، به ارجاعات آنلاین به نام، آدرس و شماره تلفن کسب و کار شما نیز متکی است. برای اینکه ارجاع دادن موثر باشد، باید مطمئن شوید که اطلاعات وب سایت تان، کاملا با فرمت استاندارد منتشر شده در صفحات وب خارجی منطبق است.
۱۱- Session: به طور خلاصه، به فعالیت ها و کارهایی که کاربران در هنگام بازدید از وب سایت، و معمولا در یک چهارچوب زمانی مشخص انجام می دهند، Session می گویند. Session وقتی شروع می شود که یک کاربر وارد وب سایت شما می شود، و در محدودیت زمانی پیش فرض و یا زمانی که کاربر از وب سایت خارج می شود نیز به پایان می رسد.
۱۲- تگ H1: تگ های H1 در پست ها و صفحات شما، نشانه ها و شاخص های مهمی هستند که محتوای یک صفحه را به موتورهای جستجو اطلاع می دهند. تگ H1 مانند عنوان اصلی یک صفحه عمل می کند. تگ های H1 همچنین به کاربران اطمینان می دهند که در صفحه مناسب هستند؛ و باید بدانید که تجربه کاربری مثبت یک عامل ضروری برای دیده شدن وب سایت است.
۱۳- تگ عنوان:  از آنجایی که تگ های عنوان، عنوان یک متن را به صورت مختصر و مفید تعریف می کنند، موتورهای جستجو در هنگام تعیین محتوای سایت شما و رتبه بندی جستجوی آن، اهمیت بالایی برای این قبیل اطلاعات قائل می شوند. تگ های عنوان همچنین به عنوان متن در تب های مرورگر، تیتر برای لیست نتایج موتور جستجو و برخی از وب سایت های رسانه های اجتماعی ظاهر می شوند.
۱۴- تگ توضیحات متا: تگ های توضیحات متا شامل بخش هایی از متن هستند که دربارۀ محتوای یک صفحه وب، توضیح مختصری ارائه می دهند. موتورهای جستجو، از توضیحات متا در لیست نتایج موتور جستجو برای توضیح صفحه استفاده می کنند و بنابراین، مدیران سایت می توانند از تگ های متا به عنوان راهی برای تبلیغ محتوای یک صفحه استفاده کنند و کلیک بیشتری به دست آوردند.
۱۵- Long Tail: کلمات کلیدی Long Tail (دنباله دار) عباراتی هستند که از سه یا چند کلمه تشکیل شده و برای جستجوگرانی هستند که به دنبال یک چیز به خصوص می گردند. به عنوان مثال، به جای جستجو برای کلمه “مبلمان”، ممکن است شخصی جمله بلند “از کجا می توان مبلمان فرانسوی در بروکلین، نیویورک خرید” را جستجو کند. اگرچه میزان جستجوی کلمات Long Tail کم است، اما هدف قرار دادن آنها بسیار آسان تر است و بیشتر کاربر را به عمل وا می دارند. سایت آمازون استاد بهینه سازی برای جستجو long tail است.
۱۶- User Behavior: رفتار کاربرUser Behavior از Local Visibility System، به صاحبان وب سایت ها یادآوری می کند که: “همیشه فرض کنید گوگل همه چیز را در مورد چگونگی تعامل جستجوگران با کسب و کارها در نتایج جستجوی محلی و غیره می داند”. کاربران با کلیک کردن بر روی لینک ها و یا از طریق فعالیت های کاربر، به موتورهای جستجو اطلاعاتی در زمینه ترند های روز، اینکه چه محصولاتی محبوب هستند و چه چیزی توجه آنها را جلب می کند می دهند.
۱۷- Heat Mapping: یک تکنیک تجزیه و تحلیل است که در مورد اینکه کاربران کجاها را کلیک می کنند علائم بصری فراهم می کند.
۱۸ – Testing A / B:  این اصطلاح به فرایندی اشاره دارد که طی آن به برخی از بازدید کنندگان وب سایت یک نسخه از صفحه یعنی یک نسخۀ “A”، و بازدید کنندگان دیگر، نسخۀ “B” همان صفحه نشان داده می شود، و سپس رفتار کاربر بر اساس هر نسخه پیگیری می شود. مدیران سایت با این اطلاعات می توانند نرخ conversion ، ترافیک، و session های فعال این دو صفحه را با هم مقایسه کنند و صفحات را بر اساس نتایج این تست ها بهینه سازی کنند.
۱۹- ترافیک (Traffic): موتورهای جستجو، ترافیک سایت شما را از طریق موارد زیر اندازه گیری می کنند: تعداد بازدید هایی که از سایت تان می شود، مدت زمانی که کاربران در سایت شما می مانند، متوسط تعداد بازدید از صفحه به ازای هر بازدید کننده و غیره. ترافیک مستقیم (Direct traffic) به کاربرانی اشاره دارد که به طور مستقیم URL شما را در مرورگر خود تایپ کنند، در حالی که ترافیک ارجاعی (referral traffic) تعداد کاربرانی که به واسطۀ لینک های خارجی از وب سایت شما بازدید کرده اند را نشان می دهد. ترافیک ارگانیک (Organic traffic) مربوط به بازدید کنندگانی است که سایت شما را از طریق موتور جستجو پیدا کرده اند.
۲۰- دعوت به عمل (Call to Action): یک وب سایت با کیفیت، کاربران خود را به دنبال کردن، ثبت نام برای خبرنامه، یا مهمتر از همه، خرید کردن ترغیب می کند. دکمه ها یا لینک های دعوت به عمل (CTA)، بازدید کننده را ترغیب به انجام عمل مورد نظر می کنند.
۲۱- Usability (مفید و به درد بخور بودن):  وب سایت های پر بازدید و مفید، برای کاربران شان، یک تجربه لذت بخش و راحت و آموزنده فراهم می کنند. این تاثیر مبتنی بر تجربه، نتیجه مستقیم بر رتبه بندی جستجوی شما دارد، و Usability سایت شما به سیگنال هایی در مورد محتوای با کیفیت و الگوهای برجسته لینکینگ تبدیل می شود.

مقاله مرتبط : چطور سئو را بیاموزیم

۲۲- SERP: مخفف Search Engine Result Page یعنی صفحه نتایج موتور جستجو است. این همان صفحه ای است که وقتی در موتور جستجو، چیزی را جستجو می کنید، آن را مشاهده می کنید. به هر اندازه که در بهینه سازی وب سایت تان موفقیت باشید، موقعیت سایت شما در SERP بالاتر خواهد بود. هدف استراتژی های سئو این است که وب سایت شما را، برای هر یک از کلمات کلیدی استراتژیک و منتخب تان، در بالای صفحه اول نتایج موتورهای جستجو قرار دهد.
۲۳- Conversion:  به آن عمل مورد نظری که بازدید کنندگان در صفحات وب شما انجام می دهد اشاره دارد، مانند خرید کردن، کلیک کردن بر روی تبلیغات، و یا مشترک شدن برای خبرنامه هفتگی. سئو ممکن است ترافیک را به سایت شما هدایت کند، اما در استراتژی های بهینه سازی نرخ CRO محاصبه می شود

 

۲۴ – کلاه سفید:  تاکتیک های سئوی کلاه سیاه به اقداماتی گفته می شوند که برای “دور زدن” موتورهای جستجو انجام می شود تا موتور جستجو نتایجی را نشان دهد که معمولا ترجیح می دهد نشان ندهد. این کار می تواند خطرناک باشد. استراتژی سئوی کلاه سفید، تکنیک هایی هستند که مورد تایید موتورهای جستجو است. به نقل از Rand Fishkin، از مؤسسین Moz، ” Usability و تجربه کاربر (user experience) در موفقیت رتبه بندی موتور جستجو، در مرحلل دوم قرار دارند”. سئوی کلاه سفید که به سئوی اخلاقی نیز شناخته شده است، بر روی مخاطبان انسانی متمرکز است تا به نتایج بلند مدت و تاثیر گذار برسد.
۲۵ – Backlink: بک لینک ها که به آن لینک های ورودی نیز می گویند، هایپر لینک هایی از یک وب سایت خارجی به سایت شما هستند.مهمترین الگوریتم های موتور جستجو اهمیت زیادی برای کیفیت، مرتبط بودن و تعداد وب سایت های لینک دهنده به سایت شما قائلند.
۲۶- معیار (Metric): یک معیار، هر نتیجه ای است که کارشناسان سئو هنگام ارزیابی اثر بخشی مبارزات انتخاباتی کمپین های سئو در نظر می گیرند. رتبه بندی، ترافیک، بک لینک ها، و conversion ها، همه نمونه هایی از معیارهای مربوط به سئو می باشند.
۲۷ – لینک سازی:  لینک سازی، یک استراتژی سئو برای افزایش رتبه بندی جستجو با کسب بک لینک است. کارشناسان سئو انواع تاکتیک ها را به کار می برند تا برای مشتریان خود بک لینک بدست آورند.
۲۸- Knowledge Graph:  وقتی در جستجوی افراد، مکانها، و یا چیزهایی باشید که گوگل تشخیص می دهد، صفحه نتایج یک منطقه خاص را، معمولا در یک کادر، نمایش داده شود که شامل اطلاعات مربوط به جستجوی شماست، مانند تصاویر، حقایق مهم و یا لینک هایی برای به جستجوی بیشتر دربارۀ آن موضوع. Knowledge Graph گوگل تاثیر قطعی در سئو ندارد، اما می تواند ترافیک ورودی به وب سایت را افزایش دهد و تغییر Knowledge Graph، نشان می دهد که شرکت سئوی شما، محتوای مفید و قانع کننده ای تولید کرده و همچنین لینک های ورودی، از وب سایت های معتبر و با کیفیت بالا هستند.
۲۹ –  Google Webmaster Tools: مجموعه ای رایگان از ابزارهایی از گوگل هستند که به شما امکان می دهند بررسی کنید آیا موقعیت وب سایت تان در موتور جستجو درست است یا خیر، و همچنین اطلاعاتی در مورد عوامل دیگری که در عملکرد وب سایت شما تاثیر می گذارند را بدست آورید.
۳۰ – محتوا:  محتوای یک محتوای یک وب سایت همچنین ابزار اصلی است که موتور جستجو می تواند با استفاده از آن موضوع وب سایت ها و ارتباط آن موضوع با کلمات کلیدی جستجو شدۀ خاص را تشخیص دهد و به همین دلیل محتوا بخش مهمی از سئو است.

 

برگرفته از : forbes