1 ستاره2 ستاره ها3 ستاره ها4 ستاره ها5 ستاره ها (15 امتیازبندی, 3 رای)
Loading...

تحولات سئو (قسمت اول) : جستجوی صوتی

سلام به شما سئو کاران پرانرژی و سخت کوش

امروز می خوایم درمورد سئو تو سال ۲۰۱۸ بگیم. سعی می کنیم که تمام تجربیات تیممون  رو تا اینجای سال ۲۰۱۸ باهاتون به اشتراک بذاریم. اگر کارشناس سئو باشید ، باید بدونید که سئو فرق آن چنانی نسبت به چند سال اخیر نکرده و با همون روند قبلی می تونید به رنک های بالای گوگل برسید. شاید بپرسید روند قبلی چیه؟

بدیهیست که منظورمون کامنت اسپم و لینک بیلدینگ زیاد یا keyword stuffing و غیره نیست. چون با توجه به تجربه ای که ما داشتیم دیگه این روش ها فایده ای ندارد و حتی ممکنه باعث افت رتبه شما بشه! پس اگه هنوز از این روش ها استفاده می کنید مراقب باشید. شاید، شاید و شاید زود به نتیجه برسید ولی مطمئن باشید رقیبانی که استاندارد هایی که گوگل برای سئو توصیه کرده رو رعایت کنند حتما شما را پشت سر خواهند گذاشت ( به راحتی J ) یا اینکه با تغییر الگوریتم های گوگل ( پاندا ، پنگوئن ، مرغ مگس خوار و هوش مصنوعی ) افت رتبه و یا حتی به پنالتی دچار بشید. حالا خودتون می دونید که می خواهید باز از همون روش های قبلی استفاده کنید یا نه ! صلاح خویش خسروان دانند. : )

خب از بحث اصلی دور نشیم ، داشتیم درباره روند طبیعی برای رشد رنک سایت و جایگاه کلمات کلیدی می گفتیم. به صورت کلی اگه بخوایم بگیم همون سئو داخلی ، محتوای خوب ، سئو خارجی و شبکه های اجتماعی.

خیلی کلی گفتیم ولی قول میدیم که به زودی در مورد تک تک این موارد صحبت کنیم.

اینفوگرافیک ” تحولات سئو در سال ۲۰۱۸ ” رو براتون آماده کردیم و مرحله مرحله توضیح میدیم.

اول از همه بگیم که بهتره بگیم ملزومات سئو در سال ۲۰۱۸ تا تحولات آن چون درباره مواردی صحبت خواهیم کرد که گوگل بیشتر روی آن ها تمرکز کرده است و فعالیت شما مطابق با این موارد گوگل را مسرور خواهد کرد و به طبع آن رتبه بهتری خواهید گرفت. پس اگه دوست دارید تا با جدیدترین علم سئو پیش برید حتما تا آخر با ما همراه باشید.

 

جستجوی صوتی و دستیار دیجیتال

با فروش ۴۲۰ میلیون دستیار صوتی ، بسیار واضح است که باید محتوا را به گونه ای سئو کنیم تا با جستجوی صوتی هم بتوانیم در رتبه های ممتاز گوگل باشیم. ( البته در ایران هنوز دستیار های صوتی فراگیر نشده و عده ی محدودی از آن استفاده می کنند ولی همانطور که تکنولوژی های دیگر پا به ایران گذاشتند باید منتظر دستیار های صوتی نیز باشیم. پس بهتره از الان خودمون رو آماده کنیم.) همه چیز در جستجوی صوتی وجود دارد. می گن که تا سال ۲۰۲۰ ، ۵۰ درصد جستجو ها با عکس یا صدا انجام خواهد شد.یه کمی شاید این آمار و ارقام زود باشه ولی حواستون باشه که این واقعیت به سرعت داره رشد می کنه و بزرگ تر میشه.

حال به نقل از سایت بکلینکو به ادامه مقاله می پردازیم:

جستجوی صوتی

ما نتایج ۱۰٫۰۰۰ جستجو در دستگاه google home را برای پاسخ دادن به این سوالات بررسی کردیم.

چگونه سایت خود را برای جستجوی صوتی بهینه سازی کنید؟

در این تحقیقات ما ۱۱ فاکتور رتبه بندی در سئو از جمله ( کدهای ساختار یافته ، سرعت سایت و HTTPS ) را در نتایج جست جوی صوتی بررسی کردیم و در این پست می خواهیم دست یافته هایمان را به اشتراک بگذاریم.

خلاصه ای از نتایج جالب ما به شرح زیر است:

  • به نظر می رسد سرعت سایت نقش مهمی در جستجوی صوتی ایفا می کند. میانگین سرعت جستجوی صدا در صفحات ۴٫۶ ثانیه ( ۵۲% سریع تر از صفحه میانگین ) .
  • وبسایت های HTTPS کاملا بر نتایج جستجوی صوتی گوگل غالب هستند. در واقع ، ۷۰٫۴ % از صفحات نتایج جسنجوی صوتی از پروتکل HTTPS استفاده می کنند.
  • گوگل پاسخ های کوتاه و مختصر را در نتایج جستجوی صوتی ترجیح می دهد. طول معمولی پاسخ یک جستجوی صوتی حدود ۲۹ کلمه می باشد. ( description )
  • کدهای ساختاریافته ( schema ) ممکن است نقش کلیدی را در رتبه بندی جست جوی صوتی نداشته باشد. ۳۶٫۴% از نتایج جستجوی صوتی فقط از کدهای ساختار یافته استفاده می کنند ( که این فقط کمی بالاتر از میانگین جهانی ۳۱٫۳% است)
  • اکثر سایت های قدرت مند و معتبر به طور قابل ملاحظه ای بیشتر از سایت های غیر معتبر تمایل به حضور در نتایج جستجوی صوتی دارند.در واقع میانگین اعتبار دامنه هایی که در جستجوی صوتی گوگل وجود دارند، ۴ می باشد.
  • محتوا هایی که در سطح بالای مشارکت در شبکه های اجتماعی قرار دارند می توانند نتایج خوبی در جستجوی صوتی داشته باشند.در واقع به طور میانگین نتایج جستجوی صوتی از ۱۲۰۰ پست در فیسبوک و ۴۴ توییت برخوردار هستند.
  • محتوای ساده و آسان برای خواندن ممکن است در نتایج جستجوی صوتی گوگل موثر باشد.
  • ما متوجه شدیم که صفحات بسیار کمی در نتایج جستجوی صوتی دارای تایتل دقیقا مرتبط با عبارت جستجو شده هستند. بنابراین به نظر می رسد ساختن صفحات منحصر به فرد برای هر جستجوی صوتی استراتژی موثری برای سئو جستجوی صوتی نباشد.
  • میانگین کلمات صفحات فرود در جستجوی صوتی ۲۳۱۲ کلمه است. بنابراین گوگل تمایل به منابع با محتوای مفید و بلند دارد.
  • محتوایی که در جستجوی desktop رتبه بالایی دارد به احتمال فراوان در جستجوی صوتی نیز در نتیج حضور دارد. در واقع ، تقریبا ۷۵ % نتایج جستجوی صوتی، برای همان “عبارت” در ۳ رتبه اول سایت های جستجوی متنی قرار خواهند داشت.
  • قرار داشتن در featured answers ممکن است به رتبه شما در جستجوی صوتی کمک کند. ۴۰٫۷ % از تمام پاسخ های جستجوی صوتی از featured answers برخوردار هستند.