1 ستاره2 ستاره ها3 ستاره ها4 ستاره ها5 ستاره ها (25 امتیازبندی, 5 رای)
Loading...

راهنمای کامل برای بهینه سازی محتوا در سئو

بازاریابی محتوای مؤثر ، ابزاری در جهت سئو مدرن است و گوگل اعلام کرده است که «محتوا» یکی از مهم ترین سه عامل رتبه بندی است ، اما از نظر سئو محتوای “خوب” چیست؟سئو نوین در این مقاله محتوای سئوی با کیفیت را شرح می دهد.
همانطور که چرخ بدون موتور باعث درجا زدن می شود ، محتوای بدون استراتژی سئو نیز نمی تواند در بازار دیجیتال دوام آورد و درست مانند موتور بدون چرخ ، سئوی بدون محتوا یک ماشین پر زرق و برق است که هیچ جا نمی تواند برود.
محتوا برای اینکه در میان غوغای پست های وبلاگ ها که این روزها اینترنت را به تصرف درآورده اند ، به سئو نیاز دارد و طبق گفته گوگل ، یکی از سه عامل رتبه بندی بالا برای جستجو ارگانیک “محتوا” است.
اما این به چه معنا است؟ قطعا منظور هر محتوایی نیست. متاسفانه ، موتورهای جستجو هیچ معیاری برای سنجش “محتوای با کیفیت” به ما نداده اند و احتمالا هرگز هم نمی دهند. و این یعنی خودمان باید دست به کار شویم و با مطالعۀ نتایج جستجو ، کند و کاو Google Analytics و ایجاد صفحات گستردۀ بسیار (که تظاهر می کنیم از آنها خسته شده ایم اما در حقیقت دوست شان داریم) یک راهنمای جامع برای تولید محتوای سئو “با کیفیت”، برای شما (و البته برای خودمان) فراهم کنیم.

مرحله ۱: محتوای خود را بهینه سازی کنید

بیشتر بازاریابان صبر می کنند تا تولید محتوا تمام شود و بعد آن را بهینه سازی کنند. آنها اول سعی می کنند از محتوایی که تولید کرده اند ، سر درآورند، تا بتوانند چند کلمۀ کلیدی و لینک به آن بچسبانند.
اما یک استراتژی بازاریابی محتوا موثر باید با تحقیق در مورد کلمات کلیدی و قصد کاربر شروع شود. به محض اینکه فهمیدید مخاطبان تان به دنبال چه نوع محتوایی هستند، می توانید یک استراتژی محتوا طراحی کنید که به سوالات خاص آنها پاسخ می دهد و به حرکت آنها در وب سایت کمک می کند.
محتوای با کیفیت:
• بر پایۀ درک درستی از مخاطبان ، کلمات کلیدی و اینکه قصد کاربرچیست ؟ از زبان مخاطبان خود استفاده کنید و اطلاعاتی که آنها واقعا به دنبالش هستند را فراهم کنید.
• کمک می کند تا خواننده یک کار خاص را تکمیل کند. محتوای طولانی (بالای ۱۰۰۰ کلمه) در نتایج ارگانیک بهتر رتبه می گیرند ، یکی از دلایلش این است که کامل هستند. به عبارتی ، از هدف محتوا منحرف نشوید و اجازه ندهید که محتوا تمرکز خود بر روی هدفش را از دست بدهد.
• یک محتوا مجذوب کننده بنویسید که مخاطب را در رفتن به گام بعدی هدایت کند. وقتی شما خوانندگان خود و در واقع خریداران خود را بشناسید ، مطالب تان می تواند آنها را بیشتر به سمت آنچه که می خواهند بکشاند.

مقاله مرتبط : هفت مورد از بدترین دلایل برای ایجاد یک کمپین و استارتاپ بازاریابی محتوا

مرحله ۲: طراحی محتوای خوب

تجربه کاربری خوب ، یک سئوی خوب است. هنگامی که کاربران با محتوا درگیر شوند ، محتوای بیشتری می خواهند ، با آن ارتباط برقرار کرده و آن را به اشتراک می گذارند. اطمینان حاصل کنید که محتوایی که طراحی کرده اید ، از ساختار فراگیر گرفته تا جزئیات طرح ، محتوای خوبی است.
• بحث های زیادی درباره اینکه ویژگی های محتوای “خوب” چیست وجود دارد ، که همۀ آنها دردست بررسی هستند و هر بخشی از محتوا باید حداقل چند مورد از آنها را پوشش دهد:
• ساده / شفاف / مرتبط با وبسایت
• •غیر منتظره
• منسجم
• معتبر / موثق / از روی تجربه
• احساسات کاربر را بر انگیزد
• سرگرم کننده باشد.
• الهام بخش برای کاربر
• آموزشی و پژوهشی باشد
• عمیق و کامل باشد تا نیاز کاربر را برطرف کند
• کاربردی و سیال
• جامع / منحصر به فرد (در ارزش ، نه فقط در محتوا)
• قابل اطمینان
در هنگام طراحی محتوا ، مخاطبان خود را دائماً در نظر داشته باشید: شما دارید برای مردم می نویسید ، البته طوری که موتورهای جستجو هم بتوانند متوجه آن شوند – نه بالعکس.
محتوای با کیفیت:
• برای مخاطبان نوشته شده ، نه همکاران تان. اطمینان حاصل کنید که زبان نوشتار تان نه خیلی ساده باشد و نه پر از اصطلاحات تخصصی.
• قابل اشتراک گذاری است. یک قدم به عقب بروید و از خودتان بپرسید آیا من این مطلب را به اشتراک می گذارم؟
و اگر آره، امکانش وجود دارد ؟ (یعنی، گزینۀ اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی به آسانی در دسترس است)
• می تواند به سرعت اسکن شود. از پاراگراف های کوتاه ، خلاصه نویسی ، متن با حروف درشت ، نقطه گذاری مناسب ، فهرست های شماره دار، نقل قول و غیره استفاده کنید تا خواندن و هضم آن آسان تر و سریع باشد.
• از عنوان ها وH1 های قوی استفاده می کند. عنوان های فریبنده و مرتبطی درست کنید که به طور طبیعی و استراتژیک از کلمات کلیدی در آن استفاده شده باشد. CoSchedule ابزارهای خوبی برای تجزیه و تحلیل تیتر دارد.
• در زیر عنوان ها ، نتایج ایده آل ، اهداف مشترک و چارچوب های زمانی ارائه می کند. امیدها ، ترس ها و نگرانی مخاطب را پیش بینی می کند.
• از فاتحان فعلی صفحه نتایج جستجو خیلی بهتر است. جاسوسی رقابایتان را بکنید. صفحاتی که در حال حاضر برای کلمات کلیدی مورد نظر شما رتبه خوبی دارند را بررسی کنید و از خود بپرسید آیا محتوای شما بهتر است یا بدتر. باید کاری کنید که بهتر باشد.

مرحله ۳: تولید محتوای صحیح

آیا داشتن خطای تایپی در یک محتوای با کیفیت نگران کننده است؟ جواب من ۱۰۰% مثبت است… اگرچه در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه که دستور زبان یکی از سیگنال های موثر در رتبه بندی است وجود ندارد ، اما از دید کاربر و اعتبار سایت اصلا خوب نیست.
علاوه بر این ، استناد به منابع و لینک دادن به سایت های معتبر، نه تنها روش خوبی است ، بلکه از لحاظ سئو نیز تکنیک خوبی است – لینک های خروجی ، به موتورهای جستجو نشان می دهند که شما در حیطه کاری خود سررشته و با افراد درست ارتباط دارید.
محتوای با کیفیت:
• هیچ غلط املایی و دستوری ندارد. خودتان یک بار مرور کنید. و سپس از کس دیگری بخواهید دوبراه آن را مرور کند. (بی شوخی، مادرم چند وقت پیش یک اسکرین شات از یک خطای دستوری در پستی در فیس بوک برایم فرستاد. این افراد همان هایی هستند که در زندگی به آنها نیاز دارید)
• به منابع معتبر و خوب لینک می شود. از نظر گوگل ، ویکیپدیا یک منبع خوب است
• واقعیت و حقیقت را عنوان می کند. چون همه این آمار را نقل می کنند ، دلیل نمی شود که شما هم همین کار را بکنید ، مگر اینکه بتوانید یک منبع موثق پیدا کنید.

مرحله ۴: میزان استفاده از کلمه کلیدی را بررسی کنید

شما در مورد کلمات کلیدی و قصد کاربر تحقیق کرده اید : درست ، اما این تحقیق فقط برای این نبود که بدانید از چه کلمات کلیدی در محتوای مورد نظر خود استفاده کنید. بلکه باید بررسی کنید آن کلمه کلیدی چطور در محتوای مورد نظر استفاده شده است.
درست است که دیگر دورۀ پر کردن محتوا با کلمات کلیدی به سر آمده است. همان موقع هم کار جالبی نبود اما امروزه به لطف گوگل دیگر هیچ تاثیری هم در رتبه بندی ندارد این هم درست است که گوگل در مورد کلمات کلیدی بسیار زیرک است.اما هیچ کدام از اینها به این معنی نیست که استفاده از کلمات کلیدی از دور خارج شده است. بلکه فقط به این معناست که از آنها بهتر استفاده شود.
شایان ذکر است که کاربران کلمات کلیدی را جستجو می کنند. گوگل به اندازه کافی باهوش هست که کلمات مترادف رایج را تشخیص دهد ، اما زمانی که یک کاربر یک کلمه کلیدی را جستجو می کند، مشخصاً به دنبال آن کلمه کلیدی در صفحۀ نتایج است.
محتوای با کیفیت:
• از کلمات کلیدی اولیه لبریز نیست. هیچ فرمولی برای فهمیدن این موضوع وجود ندارد. یک روش خوب این است که نکات کلیدی متن خود را پیدا کرده و کلمات کلیدی مربوط به آن را جستجو کنید. اگر به نظر می رسد که متن بیش از حد با آن کلمۀ کلیدی اشباع شده، به جایش از کلمات مترادف استفاده کنید.
• بخش های فرعی موضوع را توسط کلمات کلیدی مرتبط اولیه سازماندهی می کند. گوگل دارد در درک اصطلاحات مرتبط بهتر و بهتر می شود. از این ویژگی نترسید.
• از انواع کلمات کلیدی طبیعی در محتوا استفاده می کند. خیلی در موردش فکر نکنید. مثل یک انسان عادی از مترادف ها ، اختصارات ، جمع ها و غیره استفاده کنید.
• از کلمات کلیدی طبیعی در متن تصویر استفاده می کند. عناوین تصویر، alt text و شرح تصاویر مکان های استراتژیکی برای زبان توصیفی هستند. کلمات کلیدی را به زور به خورد متن ندهید ، بلکه هر جا امکانش بود از آنها استفاده کنید.
• از کلمات کلیدی طبیعی در عنوان استفاده می کند. هدف اول تان نوشتن برای مردم باشد ، اما اگر می توانید کلمه کلیدی هدف را در عنوان و یا H1 استفاده کنید ذ، این کار را حتما انجام دهید.
• از کلمات کلیدی طبیعی در URL استفاده می کند. خیلی کار سختی نیست به خصوص اگر از کلمه کلیدی در عنوان استفاده کرده باشید.
• از انواع کلمات کلیدی طبیعی در ۱۰۰ کلمه اول استفاده می کند. اینکار را تا جایی که امکان دارد انجام دهید تا مطلبتان خیلی هم از شکل و ریخت نیافتد.

 

Content marketing
تیم سئو نوین بهترین و با کیفیت ترین محتوا را  طبق اصول اولیه بهینه سازی سایت در اختیارتان قرار میدهند.

چند نکته تکنیکی در مورد محتوای سئو
سئوی تکنیکی ، عمدتا یک مبحث کاملا متفاوت است. تکنیکی ترین فاکتورهای سئو ، مسائلی در سایت هستند که باید بررسی شوند و قبل از شروع بهینه سازی محتوا باید اصلاح شوند.
چند مورد تکنیکی در رابطه با محتوای منحصر به فرد وجود دارد که نباید نادیده گرفته شوند:
• محتوا به سرعت بارگذاری می شود. طی سه ثانیه یا کمتر. اطمینان حاصل کنید که تصاویر و دیگر فایل های رسانه ای ، عملکرد محتوا را کاهش نمی دهند.
• محتوا در موبایل نقش مهمی را ایفا می کند. اگر طراحی سایت ، طراحی پاسخگو باشد، مشکلی در این زمینه نخواهد بود ، اما مطمئن شوید که فرم ها و CTA ها در محتوا قابلیت انتخاب کردن داشته باشند ، تصاویر در وسط قرار بگیرند و غیره.
• صفحه در نقشه سایت XML سایت گنجانده شده باشد. گوگل محتوا را پیدا می کند و آن را می فهمد!
• لینک های داخلی به محتوا اشاره می کنند. مطمئن شوید که آنها مرتبط هستند و تا جایی که امکان دارد و مناسب است از anchor text های مبتنی بر کلمات کلیدی استفاده می کند.
• URL ها کوتاه هستند. صفحاتی با رتبه بندی بال ا، URL های کوتاه تری دارند. URL ها باید به طور متوسط ۵۹ کاراکتر داشته باشند.
خب حالا وقت تولید محتوای با کیفیت رسیده است
از قدیم گفته اند که علف باید به دهن بزی شیرین بیاد ، اما کسانی که این حرف را زده اند هیچ وقت سعی نکرده اند رتبۀ محتوا در جستجو ارگانیک را بالا ببرند. حقیقت این است که برای اهداف ما، محتوا باید به دهن مخاطبان شیرین بیاد.
خوشبختانه ، RankBrain اگر چه هنوز هم تا حدودی برای مان مبهم است ، اما حداقل همیشه ثابت است و این یعنی که ما می توانیم هزاران عبارت را در گوگل (جستجو) کنیم و هزاران نتیجه را بررسی کنیم ، فرضیه های خود را با آزمون A/B تست کنیم و به یک فهرست از ویژگی هایی برسیم که به احتمال بسیار زیاد به مزاق گوگل خوش بیاید.
فرایند محتوای سئو خود را با در کنار قرار دادن این دو (تولید محتوا + سئو) شروع کنید. اگر استراتژی بازاریابی محتوای تان با تحقیقات در مورد سئو شروع نمی شود ، از اول شروع کنید. وقتی چرخ ها و موتور با هم کار کنند ، خیلی راحت رو به جلو خواهید رفت.

 

برگرفته از : searchengineland