1 ستاره2 ستاره ها3 ستاره ها4 ستاره ها5 ستاره ها (5 امتیازبندی, 1 رای)
Loading...

سئو کلاه سیاه چیست ؟

Black hat SEO refers to a set of practices that are used to increases a site or page's rank in search engines

سئو کلاه سیاه به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای بالا بردن رتبه یک صفحه یا سایت در موتورهای جستجو و با نقض کردن شرایط ارائه سرویس (terms of services) آنها انجام می‌شود. عبارت “کلاه سیاه” که اولین بار در فیلم‌های وسترن استفاده شده است برای تمایز دادن “بدها” از ” خوبها” است که با عنوان “کلاه سیاه” شناخته میشوند. اخیرا این عبارت برای توصیف هکرهای کامپیوتری ، سازندگان ویروس و آنهایی که با کامپیوتر اقدامات غیراخلاقی انجام می‌دهند استفاده می‌شود.

مطالبی که در این مقاله یاد میگیرید:

سئو کلاه سیاه چیست ؟
تاکتیک ها و تکنیک هایی که به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته می شوند کدام هستند ؟
چگونه اقدامات سئو کلاه سیاه را گزارش نمایید ؟
سئو کلاه سیاه چگونه شما و سایتتان را تحت تاثیر قرار میدهد ؟
شایان ذکر است که پیاده سازی تاکتیک ها و استراتژی های سئو کلاه سیاه باعث می‌شود که موتور های جستجو شما را تحریم کنند و در نتیجه نام شما از صدر لیست ارجاع شده توسط موتور جستجو حذف خواهد شد. تمام سئوکارها و کسانی که خدمات سئو دریافت میکنند باید درک صحیحی از سئو کلاه سیاه و نتایج آن داشته باشند.

اصولاً ماهیت سئو کلاه سیاه چیست ؟

سئو کلاه سیاه به عنوان اقداماتی ناپسند شناخته می‌شود که به هر طریق ممکن سعی دارند رتبه یک صفحه در نتایج موتورهای جستجو(serp) را بالا ببرند. این اقدامات بر خلاف شرایط ارائه سرویس موتورهای جستجو هستند و می‌توانند منجر به تحریم شدن سایت از طرف موتورهای جستجو و سایت های وابسته به آنها شود. لیستی از تاکتیک ها و استراتژی های مورد استفاده شده توسط سئوهای کلاه سیاه در Google’s webmaster guidelines هم چنین Bing’s webmaster guidelines در دسترس همگانی قرار داده شده است.
آیا کاری که در حال انجام آن هستم ارزش افزوده ایی برای کاربران دارد یا صرفا به دنبال کاری هستم که توسط موتور های جستجو دیده شود ؟ پاسخ به این سوال مشخص می‌کند که یک تاکتیک سئو خلاف شرایط اعلام شده موتورهای جستجو در webmaster guidelines میباشد یا خیر ؟ اگر هیچ ارزش افزوده ایی برای کاربران ایجاد نمی‌شود اما احتمال افزایش رتبه شما در جستجو وجود دارد ، در اینصورت بسیار محتمل است که اقدامات شما ، از نوع کلاه سیاه محسوب گردد. همین سوال می‌تواند در مورد اینکه اقدامات در زمینه جستجوی غیر رایگان ، مشمول PPC کلاه سیاه هستند یا نه ، به عنوان ملاک مورد استفاده قرار گیرد

تاکتیک‌های شناسایی شده سئو کلاه سیاه

لیست زیر شامل اقدامات سئو می‌باشد که کلاه سیاه محسوب می‌شوند و اگر می‌خواهید در لیست مورد قبول گوگل و سایر موتورهای جستجو قرار بگیرید ابدا نباید آنها را مورد استفاده قرار بدهید.

محتواسازی اتوماتیک (content automation)
صفحات doorway ( طراحی صفحات جهت تغییر ایندکس های موتور جستجو )
لینک یا متن مخفی
درج کلمات کلیدی غیرواقعی
گزارش کردن رقیب ( یا سئو منفی)
هدایت کننده پنهانی (sneaky redirect)
اطلاعات جعلی دادن به موتور جستجو (cloaking)
روشهای تاثیرگذاری روی نتایج جستجو با استفاده از لینک (link schemes)
شبکه های ارسال پست به عنوان مهمان (guest posting networks)
دستکاری لینک (شامل خرید بکلینک)
بازتولید صفحات (article spinning)
مزرعه لینک ، لینک چرخانی و شبکه های لینک( Link Farms, Link Wheels or Link Networks)
گنجاندن کد های اسپم در Snippet ها ( Rich Snippet Markup Spam)
ارسال پرسمان اتوماتیک به گوگل
ایجاد صفحات، دامنه و زیر دامنه با محتویات تکراری
صفحات با رفتار ناهنجار مانند پیشینگ، ویروس ، تروجان و دیگر بدافزارها

چگونه سئو کلاه سیاه را گزارش کنیم ؟

به دو دلیل ممکن است شما بخواهید سئو کلاه سیاه را گزارش کنید. یا اینکه سایت شما از طریق یک هک بدخواهانه، ویروس، کمپین سئو منفی با لینک های اسپم گونه و یا اینکه شما با جستجو روی کلمه کلیدی رقابتی که در وبسایت خود دارید به نتایج اسپم گونه می‌رسید. در مورد دوم شما میتوانید از طریق Google webmaster tools اقدام به ارسال گزارش کنید. البته سعی کنید این ابزار را با احتیاط و رعایت همه جوانب استفاده کنید. ارایه گزارش های غیر واقعی از اسپم می‌تواند خود سئو کلاه سیاه محسوب شود.

سئو کلاه سیاه به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای بالا بردن رتبه یک صفحه یا سایت در موتورهای جستجو و با نقض کردن شرایط ارائه سرویس (terms of services) آنها انجام می‌شود.
سئو کلاه سیاه به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای بالا بردن رتبه یک صفحه یا سایت در موتورهای جستجو و با نقض کردن شرایط ارائه سرویس (terms of services) آنها انجام می‌شود.

در صورتی که سایت شما مورد حمله بدخواهانه ، ویروس یا بدافزار قرار گرفته است بعد از پاکسازی کدهای مخرب از سایت خود ، تقاضای بررسی بدافزار ارسال نمایید. در صورت اینکه سایت شما هدف کمپین سئو منفی لینک های اسپم گونه قرار گرفت، بعد از اینکه سعی کردید با صاحبان سایت هایی که این لینک ها برای شما را ایجاد کرده اند تماس گرفته و درخواست پاکسازی آنها را کردید ، از Disavow Link Tools در قسمت Google’s webmaster tools استفاده نمایید.

چرا باید از سئو کلاه سیاه پرهیز کنید ؟

انجام اقدامات سئو کلاه سیاه می‌تواند باعث تحریم شدن سایت شما از طرف گوگل و بقیه موتور های جستجو شود. اگر چه شما ممکن است با افزایش ترافیک هدایت شده به سمت سایت خود ، در کوتاه مدت موفقیت های کسب کنید و به سرعت به صفحه یک موتورهای جستجو برسید ، اما جریمه های گوگل برای این اقدام هر روزه بیشتر و بیشتر میشود و به محض شناسایی تقلب صورت گرفته جریمه سنگینی در نظر میگیرد و می‌تواند تاثیرات به شدت مخربی روی رتبه و ترافیک شما بگذارد. با وجود صدها میلیون کاربری که هر روزه روی گوگل به جستجو می‌پردازند ، آیا خارج شدن از ایندکس های گوگل به صلاح شماست ؟ آیا ارزش آن را دارد با زمان کمتر و پول کمتری که میپردازید تقلب کنید و متحمل جریمه های سنگی گوگل برای سایت و کسب و کارتان شوید؟ مسلما گوگل و موتورهای جستجو به متقلبان سئو کلاه سیاه رحم نمیکنند.

آیا تکنیک های سئو کلاه سیاه برای استفاده شماست ؟

بستگی دارد. آیا قدر راه انداختن فعالیت تجاری در درازمدت دارید ؟ اگر پاسخ شما مثبت است باید تحت هر شرایطی از انجام سئو کلاه سیاه پرهیز نمایید. به جای آن باید به فکر روشهای جایگزین دیگری برای ارتقاء رتبه خود در موتورهای جستجو باشید و به دنبال سئو سفید و اصولی باشید تا هم بتوانید رضایت گوگل بزرگ را جلب کنید هم برای همیشه در صفحه یک نتایج جستجو بمانید.